کفپوش-اپوکسی-آنتی-استاتیک-1

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

همواره در اثر مالش دو جسم به یکدیگر الکتریسیته ساکن تشکیل می‌گردد.

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک
کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

در کفپوشهای پلیمری این الکتریسیته ساکن هر چند ناچیز به علت ماهیت عایق آن مجتمع نموده و اسکان دارد در هنگام تماس با یک جسم رسانا بصورت جرقه پدید می‌آید. این امر در پاره‌ای از فضاها مانند اتاق عمل که حاوی بخارات اتر بوده و قابل انفجار است و همچنین نیاز به دقت بسیار بالای جراح در هنگام عمل، اتاقهای سرور، اتاقهای ابزار دقیق مطلوب نیست، به همین منظور کفپوش رسانا یا ضدالکتریسیته ساکن استفاده می‌شود. 
جهت اجرای این کفپوش ابتدا شبکۀ مسی اجراء شده و پرایمر رسانا اجراء می گردد که کل کف رسانا می شود. پس از آن کفپوش آنتی استاتیک بر روی آن اجراء می گردد.

شبکه مسی
شبکۀ مسی

کاربرد کفپوش آنتی استاتیک

در اتاق های عمل در بیمارستان ها می بایست از کفپوش انتی استاتیک استفاده شود تا الکتریسیته ساکن روی سطح باقی نمانده و تخلیه گردد.

در اتاق های اختلاط رنگ مانند اتاق رنگ آمیزی بدنه خودرو یا هر قسمت از سالن های رنگ که بخارات حلال وجود دارد می بایست از تولید جرقه جلوگیری نمود. به همین منظور از کفپوش آنتی استاتیک استفاده می گردد.

در اتاق های ابزار دقیق در نیروگاه ها و مراکز کنترل نیز وجود الکتریسیته ساکن و عدم تخلیه آن باعث ایجاد اخلال در کارکرد ابزار دقیق می شود بنابراین می بایست از کفپوش آنتی الکترواستاتیک جهت تخلیه و عدم تجمع الکتریسیته ساکن استفاده نمود.

در اماکنی که تابلوهای برق با ولتاژ بالا نصب هستند عموماً بدنه تابلو برق به چاه ارت وصل است که بهتر است زیر تابلوها هم کفپوش انتی استاتیک باشد.

در صنایع نظامی و تسلیحات شرکت های بزرگ دنیا از این مدل کفپوش ها استفاده می گردد چرا که احتمال تولید جرقه و انفجار مهمات به حداقل برسد.

در سالن های ساخت و مونتاژ قطعات حساس الکترونیک مانند کارخانه ساحت گوشی تلفن همراه و یا ساخت کامپیوترهای حساس از کفپوش آنتی استاتیک استفاده می گردد.

در اتاقهای سرور و اتاقهایی که حجم زیادی از دیتا در آن مبادله می گردد و اخلال در انتقال دیتا باعث تولید خسارت هنگفت می گردد مانند دیتا سنتربانک.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *